Kedves érdeklődő, szeretettel üdvözöljük honlapunkon!

 

Szeretnénk az Ön számára teljes körű tájékoztatást adni a biológiai és holisztikai fogászatról, a fogtechnika rejtelmeiről, valamint itt nálunk lehetősége nyílik szájának (fogainak), testének, lelkének, szellemének rendbehozatalára.

A fogtechnika minden területéről komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk, többek között teljes körű fogpótlások, fogimplantátumok készítésével foglalkozunk.

jMagunkról egy keveset: A fogtechnika szakmával foglalkozó Cég alapítva 1921-ben, Gerber Alajos nagyapám által, aki 1928-ban az Országos Ipartestület Kézművesipari tárlatán aranyéremmel kitüntetett Mester fogtechnikus lett. Három gyermeke született és mind a három folytatta  a fogtechnika szakmát. Az első Gerber György fogtechnikus mester, a következő Gerber Ilona (babus) fogtechnikus mester, az utolsó Dr. Gerber Alajos fogszakorvos szájsebész. Apám, Gerber György aki szintén Mester fogtechnikus volt. A holisztikus szemléletet 1950-ben Ő hozta be a fogtechnikus szakmába, melyet sajnos korai halála miatt nem tudott a családi fogászatban felvirágoztatni. Majd következtem én, Gerber Ákos Péter szintén fogtechnikus mesteri címet szerezve, 1985-ben Németországba, Münchenbe mentem s onnan 2000-ben jöttem vissza. Ezen idő alatt Németországban is megkaptam a fogtechnika mesteri címet és több labor élén, mint vezető mester dolgoztam még tanulóképzésben is. Megismerkedtem a legmodernebb technológiákkal a fogpótlások, fogimplantátumok területén. 1995-től elkezdtem az atropozofiai holisztikai és természetgyógyászati képzésemet, elsősorban a fogászaton belül ami a mai napig is tart /gondolom a halálom napjáig, vagy egy két nappal tovább :) / ! A család tovább bővült eddig három fogorvos és tíz fogtechnikus, az új reménységek már képzés alatt.